Ma 2.1.2017

Ilmoittautuminen yhtyelaulukilpailuun ja kuorokatselmukseen on alkanut

ONAIR @ Tampereen Sävel 2015 © Maarit KytöharjuTampereen Sävelessä 2017 järjestettäviin yhtyelaulukilpailuun ja kuorokatselmukseen ilmoittautuminen on nyt mahdollista. Säännöt ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät oheisten linkkien takaa.

Yhtyelaulukilpailun äänitteiden perusteella tehtävään alkukarsintaan on ilmoittauduttava tammikuun aikana ja finaaliin valitut saavat tiedon helmikuun lopussa. Kilpailussa on mahdollisuus osallistua joko akustisten tai sähköisesti vahvistettujen yhtyeiden sarjaan. Kansainvälinen tuomaristo valitsee voittajat kesäkuussa pidettävässä loppukilpailussa sekä kilpailun päätöskonsertissa Tampere-talossa 8.6.2017.

Tampereen Sävelen kuorokatselmukseen osallistutaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake ja maksamalla osallistumismaksu 28.2.2017 mennessä. Osallistujat voivat itse valita ohjelmistonsa, mutta pääpainon on oltava säestyksettömässä musiikissa. Kuorot saavat esiintymisestään diplomin sekä tuomariston kirjallisen palautteen, joten katselmukseen osallistuminen on erinomainen tapa mitata kuoron tasoa ja saada uusia ideoita kuoron kehittämiseen. Kuorokatselmus ja koko Tampereen Sävel -festivaali huipentuu festivaaliviikon sunnuntaina 11.6.2017 kuultavaan Kuorokatselmuksen päätöskonserttiin.

In english